22-24/9 korthelg

Fredag 22/9 middag på basteviksrestaurang

Vi kom ut till båten vid 19-tiden och tyckte det så mysigt ut när vi körde förbi restaurangen med bilen. Vi bestämde oss för att bara packa båten och sedan äta på restaurangen istället. Detta är näst sista helgen dom har öppet för året. 

Lördag 23/9 mot Smögen

Vi hade tänkt oss en lugn och skön helg så vi seglade sakta norrut mot Smögen. Vi passade på att dörja för första gången och Anna fick tre makrillar !


När vi la till vid Pelle P på Smögen tittade Björn och Annika ut från fönstret på vandrarhemmet som låg precis där. Det visade sig att ett gäng från Ammenäs var där på champagne fest. 

Anna och jag tog en promenad på bryggan och till det nya området innan vi la oss tidigt. Vaknade dock av fest på bryggan och troligen vid skäret. Borde tänkt på det när vi la till. 

Söndag 24/9 hemåt 

Vi hade en lugn morgon innan vi gick och handlade lite till Anna på Sea avenue. Några tröjor blev det. Påvägen tillbaka gick vi till skäret för att köpa wienerbröd och där satt Ammenäsfolket ;-). Lite snack och sedan kastade vi loss och gick mot hemmahamnen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.