Jobbsegling

21/5 till Fiskebäckskil

Eftersom vi skulle ha vår offsite i Fiskebäckskil tänkte jag erbjuda CED ledningsgrupp möjligheten att pröva på segling.

Jag körde ned båten i fint väder. På vägen märkte jag också att varvräknaren hoppade så något har hänt på varvet när dom grejade. Får meddela dem detta när båten är tillbaka.

Jag skulle lägga till enligt ök vid gullmarstrand. Trots hjälp från hotellet visade det dig vara för grund så jag fick välja vanliga hamnen. Fick fin hjälp av några som låg vid bryggan eftersom jag inte fick plats långsides utan fick ligga med fören mot bryggan.

På kvällen gick jag och mötte några i teamet och hade trevlig kväll.

22/5 Team building

Vackert och stilla väder.

Jag delade upp teamet för dom flesta hade inte seglat förr. 3 fick navigera, 3 fick sköta segel, 3 fick styra. Gick bra med lite hjälp 🙂

Vi seglade ut på gullmarn och mellan några öar innan vi fick starta motorn och vända tillbaka. Macka och dricka passade bra.

Vi var tillbaka ca 20 så vi blev lite sena till middagen på gullmarstrand. Efter den tog jag båten tillbaka till valhamn så varvet kunde börja jobba dagen efter. Härlig tur runt midnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.