12-13/1 Smögen

Lördag 12/1 till Smögen

Anna och jag kastade loss imorse medan rimfrosten låg på både båt och brygga. Vi gick norrut från Fiskebäckskil till Smögen i stilla och soligt väder. Framme i Smögen försökte vi hitta en plats med öppet elskåp. Vi trodde vi lyckades men det visade sig vara avstängt på ström. Dvs vad vi såg finns det inte en bra plats för vinterseglare i Smögen tyvärr.

Eftersom vi inte hade kontrollerat gasolslangen på läckage sedan vi bytte slang ville vi inte använda spisen. Blev en annorlunda lunch;-) Eftermiddagen blev att kolla skidor på iPad, lite vila och pussel för Anna. Hon blir helt fast i det 🤣

Eftersom vi inte kunde laga mat blev det middag på Göstas på kvällen. Det var faktiskt fullbokat på restaurangen så vi hade tur. Vi åt en god fish & chips och en utmärkt hälleflundra så det var ju bra att vi inte kunde fixa något i båten.

Härlig dag !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.