Segelhelg med Elisabeth & Tore 5-7/4

5/4 det blev inte hjältön

Efter att ha åtgärdat båten gick jag mot hjältön där jag skulle möta Elisabeth och Tore. Anna fick skjuts med dem så vi kunde lösa logistiken med bil.

Det blåste 12-15ms NO så jag hade kall motvind så när jag kom till viken på hjältön märkte jag att det var för blåsigt i viken. Jag gick därför vidare till ett nytt ställe med SXK bojar på Dragsmark ost sida. Tilläggning gick bra och kunde vänta på de andra. Det låg lite vind in från NO men förövrigt välskyddad vik.

En trevlig kväll tillbringades hos Tore och Elisabeth med god mat och dryck. Kvällen blev sen och vi fick hjälp med ledljus när vi skulle ro tillbaka till vår båt.

6/4 mot Hjältön

En dag som blev vackrare och vackrare. Efter en slö morgon släppte vi loss från bojarna och gick sakta mot hjältön som ligger strax intill. Vi la ankare och kunde njuta en god lunch i sittbrunnen på vår båt. Det var riktigt varmt i solen. En riktig försmak på sommaren.

På eftermiddagen tog vi en skön promenad på ön. Väl tillbaka fick jag låna deras gummibåt och kunde åka över och sägs hej till min gamla volvokollega Jonas. Det var riktigt kul eftersom det var ett tag sedan sist.

Kvällen tillbringade vi tillsammans med god fisksoppa i Elisabeth & Tores båt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.