SE Fiskebäckskil Lat: Long:

När man närmar sig hamnen från norr förstår man att Fiskebäckskil ä ett levande samhälle. Hamnen ligger välskyddad i en kil in mellan väst och öst sidan av Fiskebäckskil. Hamnen har mooring linor och bra djup. I hamnen finns också bränsle, verkstad, reservdelar och en välkänd krog.

Mataffär finns på kort promenadavstånd så även till ytterligare restaurang med konferens och Spaanläggning. Runt Fiskebäckskil kan man med fördel vandra på naturstigar antingen i väster mot Grundsund eller i öster som blir mer i lä och i skog. Vill man finns också badstrand i närheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.