SE Fjällbacka Lat: Long:

När man närmar sig Fjällbacka från att ha kryssat fram i Fjällbacka skärgård från väster ser man Fjällbacka kyrka som landmärke och med husen som breder ut sig efter berget. Fjällbacka härstammar från 1600-talet med det var under sillperioden på 1750-talet Fjällbacka växte. Hamnen ligger i mitten och man lägger till med mooring linor. Hamnen har god service med närhet till toa och dusch. Det är en promenad till mataffären men det finns restauranger, bageri i närheten till hamnen.

Det stora utflyktsmålet i Fjällbacka skulle vi säga är Vetteberget som ligger precis i hamnen. Går man upp på toppen som är 74 meter får man fin utsikt över skärgården. Vill man spela minigolf finns det bana i närheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.