SE Trosa Lat: 58.893091 Long: 17.551582

Detta blev en mycket positiv upplevelse när vi besökte Trosa sommaren 2019. Vägen in till hamnen är ganska lång från yttre farleden men väl värd turen. Hamnen har ett djup på ca 2.20 som kan vara en utmaning men botten är av dy så inget farligt händer om man går på. Hamnen ligger mycket skyddad och har all tänkbar service och trevlig personal.

Det som sticker ut extra är den fantastiska stadsmiljön i Trosa i direkt närhet till hamnen. Affärer, restauranger och musikuppträdande blandas på ett mycket trevligt sätt runt Trosaån som rinner genom Trosa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.