SE Visby Lat: Long:

Wow vilken upplevelse. Vi ankom hamnen sista veckan på den berömda Stockholmsveckan men det gick ändå att få en bra plats. Hamnvärden mötte i gummibåt och lotsa oss till en lugn plats. Enligt hamnvärden löser det alltid plats för gästbåtar. Hamnen har god service som man får tillgång till när man checkar in och som man sedan betalar för vid utcheckning. Detta system har vi inte upplevt i annan hamn men fungerade bra.

Upplevelsen i Visby är unikt i Sverige. Att vandra på kullerstensgator innanför den berömda ringmuren och insupa dess kulturarv eller ta en kvällspromenad utefter vattnet och se solnedgången i väster känns i hjärtat. Under sommaren är det mycket folk som rör sig i omgivningen och på många restaurangerna.

Att även som vi passa på att besöka Lummelundagrottorna såväl som en tur till Fårö gjorde helhetsupplevelsen ändå större.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.