DK Saeby Lat: 57,21744 Long: 10,31763

En av våra favoriter. Den välskyddade hamnen når man enkelt från öster och vi brukar försöka ta oss så långt in som möjligt utan några problemet med djup. Väl inne i den inre delen av hamnen har man nära till hamnkontor, toaletter och duschar. I hamnen finns såväl bra restauranger som fiskaffärer. En stor uppskattad sevärdighet är att man trumpetar kl 21.00. Det brukar bli tyst i hamnen då alla står och lyssnar.

Det är nära promenad till centrum av Saeby det finns många affärer och restauranger. Där ligger också stor bruksen som är mycket välsorterad. På torget brukar många samlas runt en öl eller två. Vill man motionera finns det fina promenad och löparbanor norrut efter stranden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.