SE Ven Lat: 55,5457 Long: 12,4026

Också en absolut favorit. Hamnen angörs från väster. Djupet sägs vara 2,3 m så man bör vara observant. Vi pratade med hamnvärden som gav oss detaljtips vid inloppet. Det kan vara värt det eftersom sanden flyttar sig. Inne i den välskyddade bassängen är det djupt. På nordsidan är det ankare mot pir och på andra long side som gäller. Vi väljer långside även att nordväst drar in lite i bassängen.

Man tar med fördel cykeln och upptäcker ön och dess fantastiska vidder i form av havsutsikt eller ängar. Varför inte besöka Sankt Ibbs kyrka, Tycho Brahe museum eller smaka på Hven Whiskey vid Backafallsbyn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.