SE Väderöarna Lat: Long:

Efter att ha seglat västerut från Fjällbacka når man dessa underbara öar. På en av Väderöarna finns denna lilla gästhamn. Hamnen verkligen liten så med vår båt kan inte gå in och vända. Däremot kan vi ligga på turbåten Donalds plats om inte den skall komma. Viktigt och ringa och kolla. Vid denna plats finns inte vatten men ström. I hamnen bredvid finns servicehus etc. Inget bränsle eller toatömning finns.

Det finns vandrarhem och restaurang på ön. Gör ett besök för maten håller hög klass. Annars inbjuder ön till promenader på snitslade leder och man ser en fantastisk utsikt åt alla håll. Vill man kan man också besöka den gamla lotsutkiken från 1754 som ibland är öppen för besökare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.