DK Aerököping Lat: 54,53962 Long: 10,25340

Vilken pärla detta är. Det finns en hamn om styrbord vid inloppet men vi har valt hamnen till babord. Vi har valt hamnen som ligger om babord som förmodligen är den gamla fiskehamnen. Man kan ligga longside utefter piren. Djupet är inget problem.

Byn är från 1400-talet och anses vara Danmarks bäst bevarade köpstad. Danmarks äldsta postkontor från 1749 liksom de flesta andra byggnaderna i staden är kulturskyddade. Man kan gå på upptäcksfärd med guide på kvällen som kan rekommenderas. Här finns ett stort utbud av matställen samt en fin badplats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.