DK Anholt Lat: 56,7148 Long: 11,5096

Är och förblir en favorit. Hamnen når man från väster. Man får vara vaksam om det nordliga revet, speciellt om man kommer från öster. Hamnen är väl skyddad och har många platser. Det behövs då det är ofta mycket båt i hamnen under högsommaren. Man lägger till med stabila bojar. Det finns ett bra klubbhus och restauranger i hamnområdet och inte minst badstrand.

Anholt är en härlig cykelö. En rekommendation är att cykla i lummig miljö till byn där också öns affär finns och några restauranger och ett museum. På vägen passeras en trevlig gårdsbutik. Vill man kan man fortsätta till sydsidan ön med långa stränder för den badsugne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.