DK Ballen Lat: 55,8164 Long: 10,6407

En välskyddad hamn även om den yttre piren är utsatt för nordliga vindar. Djupet är över tre meter och hamnvärden brukar alltid hjälpa till vid förtöjningar. Det kan vara värt att boka då det brukar bara mycket båtar i hamnen men härlig stämning.

Det finns inte så mycket i själva ballen. Det finns några restauranger och en liten mataffär så tipset är att segla hit för att upptäcka ön Samsö. Hyr cyklar och gör dagsutflykter tex till byn Tranebjerg eller till sandrevet vid Langör. Längst upp på nordliga spetsen av Samsö ligger Nordby som också kan bara värt ert besök. Det går ju buss också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.