NO Mandal Lat:58,014 Long: 07,272

Detta är Norges sydligaste by och blev en stor positiv överraskning för oss på väg mot Skottland. Hamnen är ligger välskyddad från havet och vi har alt att ligga long side ganska långt in vid hamnkontoret. Det blir då nära vägen som kan störa men vi tyckte det gick bra. Servicen är utmärkt med t.om frukost servering med frallor och tidning på båten.

Mandal är en typisk sörlandsby med smala gator och gränder. Det finns många restauranger och affärer att besöka. Under sommaren även marknader på torget och en hel del musikbarer. Vi gick också upp till utkiksplatsen som har en magisk utsikt över Mandal och inte minst västhavet. Några i besättningen var sugen på bad så de gick till den kända stranden Sjösanden. Det var nog kallt….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.