NO Skjärhalden Lat: 59,015 Long: 11,025

Hamnen ligger öst på kirkö och kan lätt angöras från syd. Vi brukar lägga oss long side på utsidan men vi är då observanta på om det kommer bli sydliga vindar. De flesta gästbåtarna väljer säkert på insidan. Det sägs att hamnen är populär på sommaren så att boka kanske är ett bra val. I hamnen finns all service man behöver och mottagandet har varit bra av hamnvärden.

I hamnen finns också trevliga restauranger, en brödbutik men inte så mycket annat. Vi har istället både vandrat och cyklat. Speciellt så finns det fina ställen att upptäcka på cykel när man cyklar på små landsvägar med fält på bägge sidor. På ett ställe hittade vi ägg försäljning vid en gård. Man tog de ägg man ville och la pengar i en burk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.