DK Västerö Läsö Lat: 57,2976 Long: 10,9230

En ny pärla för oss då vi mest gått till Saeby. Hamnen angör man från nordväst och när vi var här, under påsktid, fanns det mycket plats i den skyddade hamnen, vi la oss därför long side. Det finns bruks nära och några restauranger som vi inte provade. Vi kan tänka hur mycket liv det är här under högsommar.

Läsö är en fin ö med många utflyktsmål utöver att gå på fantastiska stränder. Vi hyrde en bil och åkte bl.a Museumgården där de också har djur därefter till Saltsjuderi där man får se hur salt produceras i korsvirkeshus med halmtak och sist åkte vi till Österbyhamn som är populär hamn för svenskar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.