20200323 kapellfix

Vi har hela tiden tyckt att det är mörkt under sprayhood och att sikten igenom inte är optimal dessutom att sprayhooden inte ger tillräckligt vindskydd. Dessutom när sittbrunnstältet fälls upp blockerar det fönster i sprayhooden så det blir ännu mörkare. Vi har tänkt att eftersom vi en dag ändå måste byta ut både sprayhood och tält pga slitage väntar vi med att göra något åt detta tills dess.

Men idag när vi låg i Smögen gick jag en promenad till Rössy kapell för att prata lite generellt om kapellet och vad man kan göra enkelt. Johan på Rössy sa då att han kunde komma till båten och kolla hur det ser ut. Efter en stund tillsammans i båten sa Johan att han kunde fixa några fönster under dagen så vi får mer ljusinsläpp. Så snabbt, då var det inget att vänta på. Johan tog med Sprayhooden samt flikarna från tältet som var i vägen för sprayhooden. Han kom tillbaka några timmar senare och resultatet blev jättebra. Vilken bra och snabb service från Rössy kapell.

Att förlänga sprayhooden får nog bli ett nytt projekt isamband med byte av hela sprayhood och sittbrunnstältet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.