20210126 Isolering av fenderstuven

Vi har upplevt mycket kallras och kondens mellan den ouppvärmda fenderstuven och förpeaken. Det är bara ett enkelt träskott mellan rummen så det är inte så konstigt.

Jag har undersökt vilket material man kan ha och hört många rekommenderar armaflex. Jag har istället valt att testa att använda 10mm liggunderlag av cellplast som jag fäste med TESA dubbelhäftande tejp. Liggunderlag är billiga och om de inte är bra nog kan jag använda det som mall om jag köper Armaflex. Dubbelhäftande tejpen gör jag enkelt kan återskapa hur det såg ut som original.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.