20220421 Motorreparation

Dags för motorjobb på Öckerö Marin. Isamband med oljebyte på motorn tidigare i vår upptäckte jag några mindre gummibitar under motorn 😲. Efter en stunds funderande och i dialoger med kunnigt folk kom vi fram till att det troligen kom från en dämpningsskiva mellan backväxel och motorn.

Nu skulle detta fixas med hjälp av Thomas Petersson på Öckerö Marin. För att byta skivan behövde vi skjuta propelleraxeln bakåt så att vi fick loss backväxeln och komma åt skivan. Jobbet gick smidigt, betydligt enklare än vad jag trodde det skulle vara. Tack jeanneau att ni gjort att det lättillgängligt att komma åt motorn för denna typ av jobb.

Men framförallt tack till Thomas som gjorde jobbet på ett proffsigt vis. 🙏

Att detta jobb nu är gjort känns jättebra med tanke på avresan som närmar sig 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.