Om oss

Hej allesammans,

Vi är Anna och Peter som har seglat många år primärt på den Svenska västkusten men också en hel del i Norge och Danmark. Med åren har intresset för långsegling ökat. Detta har också gjort att vi bytte båt 2015 till en Jeanneau 49 för att få mer utrymme för våra behov och med tanke på långseglingsplaner. Sommaren 2018 gjorde vi en segling till Skottland för att testa en längre segling vilket gjorde oss bara mer övertygade om långsegling.

Vi har hittills jobbat heltid så seglingen blivit när vi varit lediga på helger och under semestrar. Däremot, sedan några år har vi haft båten i sjön året runt vilket gör att vi utnyttjar båten både på sommaren och vintern.

Under hösten 2018 tog vi beslutet att aktivt planera för långsegling. Vi inser att vi inte vill ånga vad vi borde gjort och istället försöka genomföra vår dröm. Detta resulterade i att Peter beslutade sig för att lämna sitt jobb och fokusera 2019 på att planera och förbereda avfärd under 2020.

Vi har en spännande tid framför oss. Ni kan följa oss på: Facebook (https://www.m.facebook.com/lifeatsea.nu) för kortare uppdateringar och Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCNyx8dh79wKKWV4wyg_oxuQ) för videoklipp.

Ser ni oss till sjöss får ni gärna kontakta oss 🙂

Anna & Peter

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.