Om oss

Jag heter Peter och är en positiv 60+ åring som drivs av att det skall hända saker. Därför vill jag upptäcka ett nytt kapitel i livet medans man fortfarande kan.
Hittills har livet kretsat kring en fantastisk familj där nu barnen är utflugna och självgående. Mitt arbete som ledare inom Volvo Cars har varit väldigt spännande men också styrt av tidspressad kalender.

Att sluta jobbet och att resa ifrån familjen är förstås en utmaning men jag hoppas vårt nya kapitel kommer präglas av äventyr, mindfulness i kombination med go with the flow tillsammans med min fru och när tillfälle ges övrig familj och vänner.

Mig når du på:

Mail: peter@lorentzons.nu

Jag heter Anna

En kollega visade mig ett broderi där det stod: 

⁃ Är du inte rädd?

⁃ Jo för fan, nu kör vi!

Det sammanfattar mina känslor inför äventyret. 

Jag har ett fantastiskt jobb sedan snart 25 år inom gymnasieskolan och för mig tror jag inte att det finns ett bättre eller viktigare arbete. Familjen, i både litet och stort format, betyder mycket mer för mig än vad jag lyckas visa. Vänner och bekanta likaså, men nu är det dags för Peter och mig att förverkliga vår dröm. 

Jag vill leva efter min idols devis: je ne regrette rien.

Vi har en spännande tid framför oss på vårt äventyr. Ni får gärna följa oss på våra sociala medier och förhoppningsvis inspireras.

Facebook (https://www.m.facebook.com/lifeatsea.nu) för kortare uppdateringar och

Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCNyx8dh79wKKWV4wyg_oxuQ) för videoklipp.

Ser ni oss till sjöss får ni gärna kontakta oss

Anna & Peter